Ohlédnutí za sezónou

28.10.2022 13:39

Letošní rok přinesl milé i nemilé překvapení tady přesně platí člověk míní život mění.

Vezmu to pěkně od začátku na konci roku jsme si přivezli NKO Daffy Třemšínský vrch, kterou taťka cvičil a úspěšně předvedl na zkouškách vloh v Bolešinech. Kde se umístili v I. ceně s počtem bodů 225 super práce, víc už se nepovedlo vzhledem k tomu, že odmítá nosit aport, ale pokroky jsou vidět. Výstava v Klatovech Národní i Mezinárodní výborná 2.

Kolem března jsme nakryli Belldu Venaricas MMO, které se narodilo celkem 12 štěňat, které letos bylo opravdu umění dostat do nových domovů, vůbec nebyl zájem o štěňata. Narodilo se 7 pejsků a 5 fen. Ale nakonec jsme je udali všechny, nechal jsem si Cairu KIM z Otěšína tak uvidíme jak se bude jevit.

Kolem února se narodila štěňata pamu Polákovi po naší feně Caroline z Otěšína. A zbyla tam fenka přesně podle taťkovo představ. Měla vycestovat do ciziny, ale bohužel paní jí nechtěla. Tak jsme jí přivezli k nám do smečky a ke konci roku s ní taťka úspěšně složil zkoušky vloh. Je to dělo.

Byl jsem s mojí fenkou MMO Bernie KIM z Otěšína na výstavě dlouhosrstých ohařů, kde jí bohužel nenaměřili. Udělal jsem s ní vodní práce a půjde do lovecké praxe lovit kachny což má moc ráda po otci. 

V dubnu byla mamka s její MOK na zkouškách vloh ve Studeněvsi, kde si vybojovali I. cenu s 225 body. Výstava Národní Klatovy výborná 1 CAC.

V září jsme měli u nás kachny, kde bohužel Bella Venarikas přišla o život.

Uvidíme příští rok jak budeme cvičit.